DOLAR 34,2935 -0.01%
EURO 37,0319 0.09%
ALTIN 3.000,080,26
BITCOIN 23041010,29%
İstanbul
15°

AZ BULUTLU

12:53

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Rusya duyurdu: Karadeniz’de çok sayıda İHA düşürdük

Rusya duyurdu: Karadeniz’de çok sayıda İHA düşürdük

Rusya duyurdu: Karadeniz’de çok sayıda İHA düşürdük - Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken Moskova'dan bugün gelen açıklama uluslararası kamuoyunda gündem oldu.

ABONE OL
7 Mayıs 2023 22:20
Rusya duyurdu: Karadeniz’de çok sayıda İHA düşürdük
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Rusya ile Ukrayna arasındaki savaş devam ederken, son dönemde iki ülke tarafından da kullanılan insansız hava araçları (İHA-drone) ile ilgili bir açıklama Rusya’dan geldi…Rusya Savunma Bakanlığı bugün bir basın açıklaması yaptı ve dün gece Karadeniz semalarında Ukrayna’ya ait 22 insansız hava aracının tespit edilip imha edildiğini duyurdu.İngiliz haber ajansı Reuters, açıklamayı “son dakika” ibaresiyle duyururken, “Rusya’nın iddiasını doğrulayamadık” denildi. Rusya’dan bir yetkili daha önce Ukrayna’ya ait insansız hava araçlarının Kırım’a saldırılar düzenlediğini iddia etmişti.İlginizi ÇekebilirRusya’da panik… Kremlin’e drone saldırısı: Putin’e suikast girişimi Günün Trend Videosu Daha fazla göster

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.