DOLAR 34,2413 -0.12%
EURO 37,1481 0.4%
ALTIN 3.009,480,57
BITCOIN 23122882,37%
İstanbul
17°

AZ BULUTLU

05:54

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de peş peşe patlamalar

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de peş peşe patlamalar

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de peş peşe patlamalar - Ukrayna'nın başkenti Kiev'in Belediye Başkanı Vitaliy Kliçko, Rus güçlerince şehre düzenlenen insansız hava aracı (İHA) saldırısı sonucu patlamalar meydana geldiğini bildirdi.

ABONE OL
5 Mayıs 2023 07:48
Ukrayna’nın başkenti Kiev’de peş peşe patlamalar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kiev Belediye Başkanı Kliçko, Telegram’dan yaptığı açıklamada, akşam Rus İHA saldırısı sonucunda Kiev’de patlamalar meydana geldiğini duyurdu.Solomyansk bölgesindeki 4 katlı binada yangın çıktığını kaydeden Kliçko, “Başkentin Solomyansk semtinde patlamalar ve yangın var. İHA enkazının muhtemel etkisidir.” ifadesini kullandı.Saldırı ve patlamalar sırasında Ukrayna hava savunma sistemlerinin yoğun atış açtığı görüldü. (AA)İlginizi ÇekebilirUkrayna: Patlamalar, taarruzun hazırlığıİlginizi ÇekebilirABD: Rusların bu yıl önemli bir saldırı operasyonu düzenlemesi pek olası değil Günün Trend Videosu Daha fazla göster saldırı Ukrayna yangın

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.